Skip to main content

ZOLDER­RENOVATIE

Een bestaande zolder verbouwen, een nieuwe indeling van de zolderruimte of een complete zolderverdieping renoveren … elk renovatieproject vraagt een aangepaste aanpak die gepaard gaat met het nodige denkwerk.  Meer en meer mensen laten hun zolder omtoveren tot een extra (woon)ruimte, bijvoorbeeld een hobby- of studentenkamer om te verhuren, of een extra speel- of slaapkamer.  Een renovatie van uw zolder biedt een absolute meerwaarde voor uw woning!

Wenst u een grondige renovatie van uw zolder, dan bent u bij MC BOUWWERKEN aan het juiste adres.  Ons team bouwt uw stoffige zolderruimte om tot een functionele ruimte. 

Bij een eerste bezoek aan uw zolder krijgt u van ons reeds een ruim zicht op de uit te voeren werken.  Marc inspecteert de huidige staat van uw zolderruimte.  Zijn er lekkages in uw dak?  Zijn de steunbalken in goede staat?  Voor welke toegang kiest u?  Een uitschuifbare trap of een permanente trap?  Is er voldoende lichtinval?  Moeten er extra ramen geïnstalleerd worden? 

Wij maken gebruik van kwaliteitsvolle isolatiematerialen die uw energierekening doet dalen en het geluid dempt.  In de winter zal u minder energie verbruiken en in de zomer blijft uw huis koeler.  Wij kijken samen met u welk type isolatie nodig is voor het doel dat u voor ogen heeft.

Onze gekwalificeerde elektricien zorgt voor de nodige aanpassingen, extra lichtpunten, schakelaars en stopcontacten.

Uiteraard zorgen wij ook voor de volledige afwerking en inrichting van uw zolder, effen bepleisterde wanden, tussenmuren in Gyproc, kasten op maat ….

Neem even de tijd en kijk naar onze realisaties!