Skip to main content

TEGELWERKEN

Op de vloer geplaatst of tegen de muur, een passende tegel is bepalend voor de sfeer in uw huis.

MC BOUWWERKEN werkt samen met grote tegelimporteurs waardoor u kan genieten van een ruime keuze en de scherpste prijzen.  Onze professionele vloerder plaatst alle soorten tegels, gaande van betonsteen, natuursteen tot keramische tegel, mozaïek of zeer grote tegels.  Ook de voorbereidende werken zoals uitbreken van de oude tegels, gieten van een betonplaat en aanbrengen van isolatie als onderlaag. 

Met de grootste vakkundigheid zorgen wij voor een egale en stevige plaatsing zodat u nog lang kan genieten van uw gedroomde vloer, zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten.  Wij leggen uw nieuwe tegels en faience alleen in de woonkamer als dit nodig is maar wij vloeren ook uw volledige woning of appartement.

Als de chape er reeds ligt, verlijmen wij de tegels.  Zonder de chape leggen wij de tegels meteen in de verse mortel. 

Heeft u problemen bij het kiezen van de juiste tegel?  Uiteraard zal onze zaakvoerder Marc Ceulemans u hierbij kunnen helpen.  Door zijn jarenlange ervaring zal hij u verrassen met zijn hoogstaande afwerking!

Neem gerust contact op met MC BOUWWERKEN om een vloer te laten leggen of een wand te betegelen.  Marc zal vrijblijvend een offerte opmaken!

Tegelproject 1

Klassieke tegels